"Ha nincs célod, soha nem is fogod elérni!"
Pribék István Kettlebell Instruktor
Tel: +36703602653
Email: kettlebellveszprem@gmail.com

Közeleg a nyár, Te hogyan döntesz?

Sok ember ekkor kezd valami új, és csodákat igérő diétába, vagy vesz valami táplálékkiegészítőt amitől várja a beígért hatást, rendszerint heti 3-5kg mínuszt...
Ha már Te is estél ebbe a hibába, akkor tudod jól miről beszélek.

Áprilisban még nem késő nekiállni mozogni, és elkezdeni kialakítani egy új, akár élethosszig tartó életmódot ami lehetőséget ad a jójó effektus elkerülésére, és a testsúlyoptimalizálásra.

Veszprémben, és Székesfehérváron is, korlátozott létszámban tudok új jelentkezőket fogadni a kettlebell csoportjaimba áprilisban.
Ha nem szeretnél lemaradni, jelentkezz még ma, és biztosítsd be a helyedet az új kezdőcsoportba!
Mivel nem sok hely van, tényleg korlátoztam a létszámot Veszprémben 5 főben, Székesfehérváron pedig 6-6-ban a dupla időpont miatt.

Az SFG rendszer amit oktatok, úgy lett megalkotva, hogy a tanulás folyamata során fokozatosan növeljük az edzések intenzitását, így mindig felkészít a következő lépcsőfokra. Az is tökéletesen el tudja sajátítani a módszert, aki az átlagnál alacsonyabb állóképességgel kezdi el. Emiatt sem kell aggódnod, a terhelést is fokozatosan növeljük.

Az oktatott rendszer ami megkülönböztet más hobby oktatóktól, abszolút kiemelve kezeli az egészséget és a biztonságot, valamint a betegségek, sérülések kialakulásának megelőzését, amennyiben pedig már kialakult (pl: gerinc vagy hátfájdalmak) akkor azok rehabilitációját.

Különös tekintettel van a rendszer az ízületekre, amiket minden más súlyzós edzés nagyon megterhel. A gerinc környéki mély hátizmokat ez a fajta mozgás hihetetlenül megerősíti amit az ülő életmódunk „elsorvaszt”, így a tartásod javítja, testtudatod és komfortérzeted növeli a hétköznapokban.

Nőként sem érdemes fejvesztve menekülnöd ezen súlyok elől: a kettlebell kiváló eszköz a fogyásra vágyóknak, alakformálást biztosító hatását már számtalanszor igazolták. Épp ezért egyre több nő ebben a sportban találja meg a saját útját.

Sok ember szívesebben jár csoportos órákra, inspirálóan hat rájuk ha látják, hogy a teremben nemcsak ők izzadnak és a közösen végzett edzés is élvezetesebb, motiválóbb a jó hangulatú edzéseken. Mivel a csoport létszáma korlátozott ezért megmarad a személyi edzés jelleg és mindenki megkapja a szükséges edzői figyelmet!

Részvétel csak jelentkezés alapján a létszám miatt!
2 hónap alatt csodát én nem ígérek, DE az ülő életmód okozta hát és derékfájdalmak megszűnését, valamint jobb közérzetet igen!

Kedvcsináló videó: katt ide!