Csatlakozz a kettlebell edzésekhez Veszprémben!

2011 óta oktatok KETTLEBELLT, azóta is folyamatosan képezve magamat!

Reggeli és esti csoportos, személyi edzések egyéni időpontban.
Folyamatos kezdőcsoport indulások, Kettlebell/TRX és funkcionális edzések. Gyerek mozgásfejlesztés.

Milyen előnyökkel jár ha csatlakozol?

 • Hát és derékfájdalmak megszűnése
 • Javuló erőnlét és közérzet
 • Csoportos edzések remek hangulatban
 • Motiváló közösség
 • Ülőmunka okozta „károk” helyreállitása
 • Szakszerű edzéstervezés és tanácsadás
 • Fogyás és alakformálás
 

Bármilyen kérdéssel keress nyugodtan, szívesen segítek!
Itt megtalálsz:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Google+
 • Instagramm

Olvass bele a tanulók véleményeibe az edzésekről:

-József: Ajánlom mindenkinek aki erősödni, formálódni, fogyni akar, vagy ha nem egyedül akar sportolni hanem azt a heti két órát egy jó hangulatú társaságban szeretné eltölteni!

-Dóra: Folyamatosan látom, hogy formálódok, izmosodok. Az ülőmunka okozta hátfájás elmúlt és már mások is észrevették, hogy javult a tartásom. Nagyon gyorsan elröppen az egy óra! Mindig várom az edzést és nem bántam meg, hogy a kettlebell-t választottam!

-Tamás : Hiába töltök napi 8-10 órát a számítógép előtt ülve, megszűnt a derékfájdalmam, és mind emellett sokkal fittebbnek, energikusabbnak érzem magam, ami az egyéb sportteljesítményemre is kihatással van. István felkészülten érkezik az összes órára, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a mozdulatokat és gyakorlatokat a helyes technikával sajátítsuk el. Ezáltal a sérülések kockázata is minimálisra csökken.

-Zita: Tévhit, mely szerint a kettlebelltől egy nőnek férfias izomzata lesz, vagy az, hogy gerincsérvvel kerülni kell a kettlebellt mind botorság. A gerinc melletti izmok erősítésével elértem, hogy megszűnt a gerincsérv okozta hát- és derékfájdalmam, valamint nőiesen izmos alakra tettem szert.

-Ádám: Közel fél éve már, hogy járok kettlebell edzésre. Ez alatt az idő alatt megszabadultam jópár kilótól és a testem is elkezdett végre formálódni. Ilyen látványosan legutoljára 14 évesen, vízilabdás koromban formálódtam.

-Richárd : Hét hónapja kezdtem el a Kettlebell edzést kiegészítő edzésként egy önvédelmi edzés mellé amit már 7 éve művelek. Az Kettlebell edzések hatására tovább javult az állóképességem és az erőnlétem, aminek nagyon örülök.

-Antal: Úgy érzem az erőnlétem, állóképességem sokat javult 57 évesen. A gerincpanaszaim megszűntek, a közérzetem jobb lett, a munkatársaim visszajelzései szerint feldobottabb, energikusabb lettem!

-Gábor: Nagyon jó döntés volt, hogy csoportot váltottam, és megtapasztaltam, máshogyan is lehet kettlebellt oktatni illetve a csapathoz hozzáállni. Ami ugyan operatív dolog, de sokat elárul István rugalmasságáról, hogy barátságos és több szintű a bérletrendszer kialakítása. Arról nem is szólva, hogy jót lehet a többiekkel marháskodni.

http://kettlebellveszprem.hu/az-edzes/velemenyek

http://kettlebellveszprem.hu/media/cikkek/2018-03-05/a-kilok-mellett-onmagat-is-kepes-volt-legyozni

Az első edzés ingyenes!

Edzésképek

http://kettlebellveszprem.hu/media/kepek/2015-01-09/edzes-2015

Mitől hatásos, már ha valóban olyan hatásos, ez az egyszerű sportszer?

Miben tér el a kettlebellezés hatása a hagyományos súlyzós edzésektől?

Mivel a tíz vagy éppen húsz-egynéhány kilós golyókat nem tengelyüknél, hanem a súlypontjuktól távol eső „fülüknél” kell megfogni, mozgatásuk (különösen a ballisztikus, azaz a „lengetős” gyakorlatoknál) a test szinte valamennyi izmát igénybe veszik.

Ha edzés közben több izom dolgozik, az azt jelenti, hogy a több izom több kalóriát használ el.

Továbbá: míg a hagyományos testépítés egyes izomcsoportok izolálása és a test meghatározott részén az izomtömeg növelésére koncentrál, a kettlebell gyakorlatok ezzel szemben egységként tekintenek a testre és inkább szálkásítanak, robbanékonyságot és állóképességet növelnek a különböző gyakorlatokkal.

Hogy is tudnám összefoglalni hatásait?

Ballisztikus gyakorlatai kiváló erőnlétet adnak, míg súlyzó mivoltából eredendően az erőfejlesztés terén is hódít. Ez természetesen nem valósulhatna meg a Stongfirst rendszer nélkül, mely mögötte áll és kiterjedt figyelmet fordít olyan dolgokra, mint a mélyizmok megerősítése, a gerincvédelem és a biztonság.

Maga az eszköz egyszerű, de a lehetséges mozgáskombinációk száma szinte végtelen. A súlyt a kézben tartva minden mozgás sokkal nehezebb, mint alapállapotban. Külső szemlélőként úgy tűnik, hogy egy vasgolyót lóbálnak céltalanul maguk körül az érintettek. Minden izomcsoportot megmozgató edzésvariáció létezik, amelyeket egészséges életmóddal párosítva valóban gyors eredményre számíthatunk!
Hozzáértők szerint nagyszerűsége éppen az egyszerűségben rejlik. 

Én 2009-ben ismerkedtem meg a vasgolyókkal Budapesten, mivel meguntam a több éves konditermi monoton és unalmas edzést.
Valami újdonságra vágytam és meglepődve tapasztaltam hogy a több éves sport múlt után olyan izmokat éreztem, amikről eddig nem is tudtam, de a lelkesedés töretlen volt így 2011-ben letettem az instruktori vizsgát és azóta is oktatok Veszprémben valamint 2015-től Székesfehérváron is. Közben a TF-en befejeztem az edzőképzést, de a tanulás nem áll meg (TRX,FMS,GFM,SMR...), folyamatosan évente vannak szemináriumok és továbbképzések az instruktoroknak.

 

 

Ha kíváncsian várod, mikor jön el az a pillanat amikor végre elkezdheted megvalósítani az álmaidat(egészség,testtartás,külső,közérzet),
NE várj tovább!
Az a pillanat MOST van itt!

Az első edzés mindenkinek ingyenes, ki lehet próbálni kockázat nélkül.

Nincs mit vesztened, tegyél egy próbát, ismerd meg az edzést és a csapatot!

Én annyira hiszek az eszközben és az edzések hatékonyságában, hogy egyedülálló módon még pénzvisszafizetési garanciát is vállalok!

Annyit kell csak tenned, hogy egyben megveszed a 3 hónapos bérletet, és részt veszel az edzések 90%-án!

Csatlakozz, egy jó hangulatú és motiváló Kettlebell kezdőcsoportba! 

Kérdés esetén keress nyugodtan!

Edzésen találkozunk!

 

üdv,

Pribék István
SFG Kettlebell Instruktor/TRX edző, FMS specialista

Ground Force Method mozgásrendszer oktató
Kid's Smart Gymnastics gyerek mozgásfejlesztő
http://www.kettlebellveszprem.hu
https://www.facebook.com/kettlebellemotion
Tel : 0670-360-26-53

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Google+
 • Instagramm