https://www.kettlebellveszprem.hu/

KETTLEBELL

Vélemények

Írd meg Te is a véleményed!

 
 
 
 
 
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az Ön e-mail címe nem kerül közzétételre.
Lehetséges, hogy a bejegyzésed csak azután lesz látható a vendégkönyvben, hogy átnéztük.
Fenntartjuk a jogot, hogy a bejegyzéseket szerkesszük, töröljük vagy ne tegyük közzé.
52 entries.
"Nagyjából másfél éve járok Istvánhoz kettlebellre, leginkább az ülőmunka okozta derék- és hátfájás enyhítésére, valamint valamilyen mozgásformát muszáj volt már elkezdenem. Azért esett a választásom pont a kettlebellre, mert sokat olvastam a pozitív hatásairól, valamint István bemutatkozása is szimpatikus volt. Az első néhány edzés elég fura volt, nem voltam hozzászokva ilyen fajta feladatokhoz. De idővel éreztem a pozitív hatását, miután már megtanultam a feladatok helyes elvégzését. Az edzések elég kemények tudnak lenni, kicsit mindig meghalunk a végére, de mindig várjuk a következő alkalmat :)"
"Sziasztok!

Mindig a legegyszerűbb dolgok a legjobbak!

Ne halogasd, menj el és eddz! Néhány hónapja járok, ahogy az időm engedi, ezt István rugalmasan kezeli, Köszi! Sportolni mozogni szeretek és kell is, viszont nagyon nehezen jutottam el más helyekre. A sima súlyzós edzésekhez nem értek, sosem szerettem és unalmas volt, így nem élveztem. A kettlebell ezzel szemben változatos. Amiért nekem bejött: Derékfájásom nagyon hamar elmúlt, karjaim, vállaim sokkal erősebbek lettek, a kondim is rohamosan elkezdett fejlődni. Semmi különöset nem csináltam, csak eljártam kettlebellre Istvánhoz. Súlyom a néhány hónap alatt észrevétlenűl 100kg-ról lement jelenleg 93kg-ra, úgy hogy egyre erősebb és izmosabb lettem, feltöltődtem energiával. Csak ajánlani tudom fiatalnak és öregebbnek egyaránt. Az edzések nagyon változatosak, közben látszik, hogy ez "fickó" tudja mit csinál. A gyakorlatokat következetesen mutatja meg mindenkinek, majd folyamatosan szemmel tart és segít a helyes kivitelezésben. Az edzésen a hangulat mindig jó, teljesen hétköznapi emberekkel vagyok körülvéve, ez is tetszik!

A végére egy kis visszatekintés. Első edzésen egy kicsit mosolyogtam magamban, milyen "lányos" 🙂 bemelegítés van itt, meg hogy 1 óra alatt hogyan fogok én elfáradni. 16 kg-os bellel kezdtem, majd hamar rájöttem, hogy elég az egy óra egy teljesértékű edzésre, a végén lenyújtással. Most betartva az instrukciókat és a fokozatosságot, már 24kg-os bellnél járok, edzés végére teljesen "átázva" 🙂 , viszont teli sikerélménnyel. Minél többet edzem, annál jobban várom, hogy megint mehessek.

Köszi az edzéseket Pisti!"
"Sziasztok!

Istvánhoz 2-3 hónapja járok. Nemcsak Kettlebell edzésekre, hanem személyi foglalkozásokra is.
Betegségem miatt nem mindenre edzhetek teljes erőbedobással. István minden edzés előtt megkérdezi hogy vagyok, és az alapján állítja össze az edzést. Mióta hozzá járok nagyon sokat fejlődtem, és kitartóbb lettem. Emlékszem az első edzésen az 5 kg-os lábsúlyt is alig bírtam megemelni, de biztatott hogy menni fog az. És ment, sőőt azóta már több is megy 🙂
Szóval nagyon köszönök mindent, és örülök hogy végre egy olyan edzővel dolgozhatok, akinek minden tudása meg van ehhez a szakmához.
Szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy kicsit fogyni, aki formában akarja magát tartani vagy annak, aki újra a régi fényében szeretne ismét tündökölni. :)"
"Sziasztok!

Fél éve már, amikor elmentem az első személyi edzésre Istvánhoz, azóta magamhoz képest sokat fejlődtem. Az edzések, a feladatok változatosak, személyre szabottak. Nekem az egyik térdemmel voltak gondjaim, sokszor fájt, de a különböző gyakorlatokkal, amiket csináltam Istvánnál az edzésen, nagyon szépen rendbe jött, ezúton is köszönöm neki. A csoportos edzések pedig jó hangulatúak, no meg kemények 🙂 Mindenkinek ajánlom, aki erősödni/formálódni szeretne egy profi edzővel, aki vigyáz rá :)"
"Több mint egy éve tart István nálunk csoportos edzéseket a cégnél.
Hetente kétszer jön az irodába és egy-egy órában vegyes gyarkolatokkal teli, intenzív edzések keretében próbál segíteni az ülőmunkából eredő hát/derék/hyakfájásunkon, bizonyos esetekben az elhízáson is, illetve növelni az általános erőnlétünket.

Az edzések változatosak: mind kettlebell, mind trx és saját testsúlyos gyakorlatokkal is dolgozunk. István tesz róla, hogy ne legyen két egyforma edzés. 🙂

Velem István ismertette meg és szerettette meg a kettlebellt. Ez olyan jól sikerült, hogy már otthonra is vettem 5db-ot ebből a kiváló tréning eszközből és ma már el sem tudnék képzelni egy súlyzós edzést kettlebell gyakorlatok nélkül.

Hatása tagadhatatlan. Mióta ezeket a gyakorlatokat végzem, érzem magamon, hogy erősödtek a core izmaim, ami a stabil, egészséges test alapja.

Szerintem az is magáéert beszél, hogy a legkomolyabb sportolók (pl. bokszolók, bírkózók, MMA harcosok) repertoárjából elmaradhatatlan a kettlebell ... és hát ők ebben valószínűleg nem tévednek."
"Sziasztok,

lassan egy éve járok a veszprémi csoportos kettlebell órákra. István figyelmessége és hasznos tanácsai révén ez idő alatt mindig sikerélménnyel, sérülésmentesen, de kellőképpen kimerülten távoztam az edzőteremből. Az edzések változatosak, lendületesek - a 60 perc szinte mindig meglepően gyorsan elrepül.

A jókedélyű csoportnak, a figyelmes edzői útmutatásnak köszönhetően a kitartásom nem lankadt a hónapok során, így azoknak is csak ajánlani tudom az edzéseket, akik hozzám hasonlóan esetleg nehezebben köteleződnek el egy-egy edzésforma mellett."
"Ülőmunkát végzek, így fontos a megfelelő edzésforma kiválasztása számomra. Eddig konditeremben súlyzós edzéseket végeztem, amivel teljesen merev fizikumot szereztem. Amióta az ő edzéseire járok, azóta teljesen elmúlt a hátfájásom és sokkal hajlékonyabb lettem."
"2016 tavaszán ismerkedtem meg Istvánnal és a kettlebell-el. Már az első edzés után éreztem, hogy ez más lesz, mint amit eddig próbáltam vagy csináltam.
Az edzések pörgősek, vidámak, kellően átmozgatnak és mindig van benne egy csavar ami különlegessé teszi, így sose unalmasak az edések.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy jöjjön el és próbálja ki ."
"Már fél éve járok István edzéseire és rengeteget fejlődtem és erősödtem ez alatt. Korábban sosem gondoltam, hogy kettlebellel is fel lehet keszülni egy 10 km-es futásra, pedig de! István nagyon profin és változatosan rakja össze az edzésterveket, így sosem unalmasak az órák és a csapat is szuper. :)"
"Már több mint 1 éve járok Istvánhoz Kettlebellre. Az ülőmunka és a mozgásszegény életmód miatt éreztem, hogy valamit mozognom kell.
A kettlebellt néztem ki és egy ismerős javasolta, hogy István jól csinálja és ért is hozzá.
Elmentem, kipróbáltam és érdekes volt, mert nem csak kettlebelles feladatok vannak hanem TRX, saját testsúlyos gyakorlatok is.
Minden edzés más. István figyel mindenkire, ha jól csinálom azt is jelzi, ha rosszul akkor kijavítja a mozdulatot. Sőt néha szól, hogy megy az nagyobb súllyal is. 🙂
Azóta sokkal jobb a közérzetem, nem fáj a hátam reggel az ébredéskor.
Ha valami miatt nem tudok menni edzésre akkor már érzem, hogy hiányzik a mozgás.
Szóval rászoktam…"
"2018 év végén éreztem, hogy változtatnom kell az életemen. Rendszeresen fájt a derekam, hamar kifulladtam, plusz kilók. Nem voltam elégedett magammal.
Karácsonyra feleségemtől személyi edzést kértem.
Hosszas keresgélés, utána találtunk rá Istvánra.
2019 januárjában kezdtem meg az 5 alkalmas ajándékom.
Az elején az edzések nagyon kimerítettek, heti egy alakalom volt a cél.
István mondta, hogy tart csoportos Kettlebell edzéseket is, hetente 3x reggel is, ami nagyon jól igazodik jelen életvitelemhez.
Kipróbáltam, megszerettem.
Jelenleg heti 2 alkalommal járok.
Az edzések jó hangulatban telnek, változatosak. Az erőnlétem egyre jobb, a közérzetem is. A kitartásom sokat javult.
Mindeninek csak ajánlani tudom."
Ülőmunkát végzek, szükségem van a mozgásra. Éveken keresztül konditerembe jártam súlyzós edzésekre. Meguntam, valami dinamikusabbat szerettem volna. Így találtam Istvánra. Pár edzés után éreztem, hogy ezt kerestem 🙂 Az edzés átmozgató, változatos, sokszínű, vidám hangulatú. István profi, egyenként figyel mindenkire, a hibát kijavitja. A kedvenc mondatom tőle: megy az nagyobb súllyal is