"Ha nincs célod, soha nem is fogod elérni!"
Pribék István Kettlebell Instruktor
Tel: +36703602653
Email: kettlebellveszprem@gmail.com

Vendégkönyv

Írd meg Te is a véleményed!

20 vélemény

"Már több mint 1 éve járok Istvánhoz Kettlebellre. Az ülőmunka és a mozgásszegény életmód miatt éreztem, hogy valamit mozognom kell.
A kettlebellt néztem ki és egy ismerős javasolta, hogy István jól csinálja és ért is hozzá.
Elmentem, kipróbáltam és érdekes volt, mert nem csak kettlebelles feladatok vannak hanem TRX, saját testsúlyos gyakorlatok is.
Minden edzés más. István figyel mindenkire, ha jól csinálom azt is jelzi, ha rosszul akkor kijavítja a mozdulatot. Sőt néha szól, hogy megy az nagyobb súllyal is. :)
Azóta sokkal jobb a közérzetem, nem fáj a hátam reggel az ébredéskor.
Ha valami miatt nem tudok menni edzésre akkor már érzem, hogy hiányzik a mozgás.
Szóval rászoktam…"
- Béla -
"Már fél éve járok István edzéseire és rengeteget fejlődtem és erősödtem ez alatt. Korábban sosem gondoltam, hogy kettlebellel is fel lehet keszülni egy 10 km-es futásra, pedig de! István nagyon profin és változatosan rakja össze az edzésterveket, így sosem unalmasak az órák és a csapat is szuper. :)"
- Kajlik Iren -
"2016 tavaszán ismerkedtem meg Istvánnal és a kettlebell-el. Már az első edzés után éreztem, hogy ez más lesz, mint amit eddig próbáltam vagy csináltam.
Az edzések pörgősek, vidámak, kellően átmozgatnak és mindig van benne egy csavar ami különlegessé teszi, így sose unalmasak az edések.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy jöjjön el és próbálja ki ."
- Kristóf -
"Ülőmunkát végzek, így fontos a megfelelő edzésforma kiválasztása számomra. Eddig konditeremben súlyzós edzéseket végeztem, amivel teljesen merev fizikumot szereztem. Amióta az ő edzéseire járok, azóta teljesen elmúlt a hátfájásom és sokkal hajlékonyabb lettem."
- Péter -
"2018 év végén éreztem, hogy változtatnom kell az életemen. Rendszeresen fájt a derekam, hamar kifulladtam, plusz kilók. Nem voltam elégedett magammal.
Karácsonyra feleségemtől személyi edzést kértem.
Hosszas keresgélés, utána találtunk rá Istvánra.
2019 januárjában kezdtem meg az 5 alkalmas ajándékom.
Az elején az edzések nagyon kimerítettek, heti egy alakalom volt a cél.
István mondta, hogy tart csoportos Kettlebell edzéseket is, hetente 3x reggel is, ami nagyon jól igazodik jelen életvitelemhez.
Kipróbáltam, megszerettem.
Jelenleg heti 2 alkalommal járok.
Az edzések jó hangulatban telnek, változatosak. Az erőnlétem egyre jobb, a közérzetem is. A kitartásom sokat javult.
Mindeninek csak ajánlani tudom."
- Nándi -
"Sziasztok,

lassan egy éve járok a veszprémi csoportos kettlebell órákra. István figyelmessége és hasznos tanácsai révén ez idő alatt mindig sikerélménnyel, sérülésmentesen, de kellőképpen kimerülten távoztam az edzőteremből. Az edzések változatosak, lendületesek - a 60 perc szinte mindig meglepően gyorsan elrepül.

A jókedélyű csoportnak, a figyelmes edzői útmutatásnak köszönhetően a kitartásom nem lankadt a hónapok során, így azoknak is csak ajánlani tudom az edzéseket, akik hozzám hasonlóan esetleg nehezebben köteleződnek el egy-egy edzésforma mellett."
- Réka -
"Több mint egy éve tart István nálunk csoportos edzéseket a cégnél.
Hetente kétszer jön az irodába és egy-egy órában vegyes gyarkolatokkal teli, intenzív edzések keretében próbál segíteni az ülőmunkából eredő hát/derék/hyakfájásunkon, bizonyos esetekben az elhízáson is, illetve növelni az általános erőnlétünket.

Az edzések változatosak: mind kettlebell, mind trx és saját testsúlyos gyakorlatokkal is dolgozunk. István tesz róla, hogy ne legyen két egyforma edzés. :-)

Velem István ismertette meg és szerettette meg a kettlebellt. Ez olyan jól sikerült, hogy már otthonra is vettem 5db-ot ebből a kiváló tréning eszközből és ma már el sem tudnék képzelni egy súlyzós edzést kettlebell gyakorlatok nélkül.

Hatása tagadhatatlan. Mióta ezeket a gyakorlatokat végzem, érzem magamon, hogy erősödtek a core izmaim, ami a stabil, egészséges test alapja.

Szerintem az is magáéert beszél, hogy a legkomolyabb sportolók (pl. bokszolók, bírkózók, MMA harcosok) repertoárjából elmaradhatatlan a kettlebell ... és hát ők ebben valószínűleg nem tévednek."
- P. Zoltán -
"Sziasztok!

Fél éve már, amikor elmentem az első személyi edzésre Istvánhoz, azóta magamhoz képest sokat fejlődtem. Az edzések, a feladatok változatosak, személyre szabottak. Nekem az egyik térdemmel voltak gondjaim, sokszor fájt, de a különböző gyakorlatokkal, amiket csináltam Istvánnál az edzésen, nagyon szépen rendbe jött, ezúton is köszönöm neki. A csoportos edzések pedig jó hangulatúak, no meg kemények :) Mindenkinek ajánlom, aki erősödni/formálódni szeretne egy profi edzővel, aki vigyáz rá :)"
- Grőber Adél -
"Sziasztok!

Istvánhoz 2-3 hónapja járok. Nemcsak Kettlebell edzésekre, hanem személyi foglalkozásokra is.
Betegségem miatt nem mindenre edzhetek teljes erőbedobással. István minden edzés előtt megkérdezi hogy vagyok, és az alapján állítja össze az edzést. Mióta hozzá járok nagyon sokat fejlődtem, és kitartóbb lettem. Emlékszem az első edzésen az 5 kg-os lábsúlyt is alig bírtam megemelni, de biztatott hogy menni fog az. És ment, sőőt azóta már több is megy :)
Szóval nagyon köszönök mindent, és örülök hogy végre egy olyan edzővel dolgozhatok, akinek minden tudása meg van ehhez a szakmához.
Szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy kicsit fogyni, aki formában akarja magát tartani vagy annak, aki újra a régi fényében szeretne ismét tündökölni. :)"
- Szandi -
"Sziasztok!

Mindig a legegyszerűbb dolgok a legjobbak!

Ne halogasd, menj el és eddz! Néhány hónapja járok, ahogy az időm engedi, ezt István rugalmasan kezeli, Köszi! Sportolni mozogni szeretek és kell is, viszont nagyon nehezen jutottam el más helyekre. A sima súlyzós edzésekhez nem értek, sosem szerettem és unalmas volt, így nem élveztem. A kettlebell ezzel szemben változatos. Amiért nekem bejött: Derékfájásom nagyon hamar elmúlt, karjaim, vállaim sokkal erősebbek lettek, a kondim is rohamosan elkezdett fejlődni. Semmi különöset nem csináltam, csak eljártam kettlebellre Istvánhoz. Súlyom a néhány hónap alatt észrevétlenűl 100kg-ról lement jelenleg 93kg-ra, úgy hogy egyre erősebb és izmosabb lettem, feltöltődtem energiával. Csak ajánlani tudom fiatalnak és öregebbnek egyaránt. Az edzések nagyon változatosak, közben látszik, hogy ez "fickó" tudja mit csinál. A gyakorlatokat következetesen mutatja meg mindenkinek, majd folyamatosan szemmel tart és segít a helyes kivitelezésben. Az edzésen a hangulat mindig jó, teljesen hétköznapi emberekkel vagyok körülvéve, ez is tetszik!

A végére egy kis visszatekintés. Első edzésen egy kicsit mosolyogtam magamban, milyen "lányos" :) bemelegítés van itt, meg hogy 1 óra alatt hogyan fogok én elfáradni. 16 kg-os bellel kezdtem, majd hamar rájöttem, hogy elég az egy óra egy teljesértékű edzésre, a végén lenyújtással. Most betartva az instrukciókat és a fokozatosságot, már 24kg-os bellnél járok, edzés végére teljesen "átázva" :) , viszont teli sikerélménnyel. Minél többet edzem, annál jobban várom, hogy megint mehessek.

Köszi az edzéseket Pisti!"
- Miklós -
"Nagyjából másfél éve járok Istvánhoz kettlebellre, leginkább az ülőmunka okozta derék- és hátfájás enyhítésére, valamint valamilyen mozgásformát muszáj volt már elkezdenem. Azért esett a választásom pont a kettlebellre, mert sokat olvastam a pozitív hatásairól, valamint István bemutatkozása is szimpatikus volt. Az első néhány edzés elég fura volt, nem voltam hozzászokva ilyen fajta feladatokhoz. De idővel éreztem a pozitív hatását, miután már megtanultam a feladatok helyes elvégzését. Az edzések elég kemények tudnak lenni, kicsit mindig meghalunk a végére, de mindig várjuk a következő alkalmat :)"
- István -
"Már több mint 1 éve, hogy járok Istvánhoz Kettlebellre. Az ülőmunka és a mozgászegény életmód miatt gyakran fájt a derekam és romlott a testtartásom. Ezek miatt mindenképpen olyan sportot kerestem ahol tudom erősíteni a derék és hátizamimat is, edzői felügyelettel, aki kordinálja a mozgásomat, testtartásomat a gyakorlatok alatt. Külön szeretném kiemelni, hogy reggel 6-kor is vannak edzések, amik nekem kifejezetten jók, mert más délutáni időpontot nem tudtam volna rendszeresen összegyeztetni a munkámmal.
A kezdeti időszakban edzés közben fájt a derekam, ezt jeleztem Istvánnak aki külön egyedi (súly nélküli) gyakorlatokat adott ez miatt amit végig kontrolált. Elmondhatom azt, hogy a folyamatos edzésői segítségnek, és a rendszeres edzésre járásnak köszönhetően teljesen megszűnt mindenféle hát és derék fájdalmam és sokkal jobban érzem magam a bőrömben.
Külön szeretném kiemelni a reggeli edzésekre járó jó hangulatú barátságos társaságot. Nagyon feldobják a srácok az ember napját!
Bárkinek jó szívvel merem ajánlani!"
- András -
""Maradunk mindig mozgásban, mint minden, mint az élet, mind egy mindegy milyen szinten".

Szuper, felfrissítő edzések alapos edzéstervekkel, melyek segítenek mind a fizikai mind a lelki terhekkel megbirkózni."
- Alex -
"Egy kollégám révén hallottam először a kettlebellről. Aztán elmentem az egyik veszprémi foglalkozásra és magával ragadott az a lendület és profizmus amit ott tapasztaltam.

Azóta minden alkalommal izgatottan várom az edzéseket, mert pörgősek és változatosak is egyben.

Istvánnak hála új lendületet kapott a súlyzós sportolás iránti szenvedélyem.
Nagyon profi edző hatalmas szaktudással és jó pedagógiai érzékkel.

Edzéseit bátran ajánlom mindenkinek.
Kettlebellre fel!!!"
- Imi -
"7 hónapja kezdem el járni István edzésire, terepfutás, tájékozódási futás mellé választottam ezt a sportot erősítő edzésnek. Jó választás volt, erősödött a vállam, karom, hátizmaim, ami nagy segítség az emelkedőn futásoknál, meredek mászásoknál, hosszú futásoknál.
Irodai munkát végzek, a sok ülés miatt is figyelnem kell, hogy erősítsem a hátizmaimat, a kettlebell ehhez is jó választás. Javult sokat a tartásom is.
Teljesen kezdők is nyugodtan csatlakozhatnak, István fokozatosan tanít meg mindent az alapoktól. Amíg a haladók dolgoznak, a kezdőknek elmagyarázza a gyakorlatokat.
Felejtsd el, hogy majd megtanulsz kettlebellezni youtube videók alapján. Ehhez a spothoz egy szakképzett edző kell. A fél év alatti fejlődés pedig kézzelfogható: a török felállást és a fej fölé nyomást 12 kg-os súllyal kezdtem, ma már megy a 24 kg is."
- Rajmund -
"Lassan két éve járok István edzéseire, amik nélkül már nehezen tudnám elképzelni a heteket.
Elsősorban fájdalomcsillapításnak szántam a mozgást, azonban emellett számos több pozitívum is érkezett az életembe. Nagyon sokat erősödtem mind testileg és lelkileg, de legfőképpen a kitartásom és a céltudatosságom fejlődött. István nagyon motiváló edző, amit nem azzal ér el, hogy hangos zene mellett végigordítja az edzést válogatott, motiválónak szánt megjegyzésekkel a teljesítményedre, hanem a szakmai felkészültségével, hozzáértésével és támogató hozzáállásával.
Az órák változatosak, egyáltalán nem mondanám unalmasnak a kettlebellt. Nagyon sok energiát ad, még fáradtan is megéri elmenni edzésre. Nagyon jó hangulatban telnek az órák, jó a társaság is.
Azoknak ajánlom ezeket az edzéseket, akik szeretnének erősödni, kitartóvá válni mindezt egy technikailag teljes mértékben felkészült edző mellett egy egymást is motiváló csapat tagjaként."
- Tamara -
"Miért is klassz Istvánnál a kettlebell?
;)
Reggelente tudok járni a munkám miatt. Igy jobban indul a nap :)
Energikus, jobb állóképességet ad.
Változatos és pörgős."
- Csomai Zsófia -
"2016 szeptembere óta járok kettlebellre Istvánhoz!
Szeretnék köszönetet mondani,és nagyon hálás vagyok neki.Testileg ,lelkileg sokat ad minden egyes edzés.Alig várom mindig a következőt,még akkor is,ha nagyon fáradt vagyok,mert mindíg feltölt energiával!
Szeretem az órákat,pörgősek,izgalmasak,változatosak.
István remek edző,profi szakember,pozitiv,motiváló személyiség!
Jó hangulatban telnek az órái,és nem utólsó sorban egy remek társaság tagja lehetek.
Mindenkinek bátran ajánlom!
Györgyi"
- Györgyi -
"Újévi fogadalomként kezdtem el kettlebellezni.
Miért a kettlebell? Mit várok tőle?

1. A youtube-os és internetes leírások nem pótolják a technikákat amit egy szakavatott edző mutat be és korrigálja a hibákat.
2. Csoportos edzéskor az ember könnyebben átbillen a holtponton és van egy kis plusz húzóerő.
3. Újra rászokok a hétközbeni edzésekre. Jobb közérzet, jobb diétás folyamatok.
4. Erősödni önmagamhoz képest.


Másfél hónap "bellezés" után, napokon belül 44 évesen, úgy érzem visszatért a flow.

Erőnlétileg/technikailag is átlendültem a holtponton, törzs-, hát-, farizom "működésbe" léptek.
A rehabos vállaimnak nagyon jó az Arm Bar.
Remélem nem csak a szemem csal de a testzsír is csökkent.

Röviden összefoglalva, a napi munka után már várom, hogy este mehessek (ahogy a feleségem fogalmaz????) golyózni."
- József -
"Először is: nagyon szeretem az edzéseket!

Nem volt még két egyforma, még bemelegíteni sem ugyanúgy melegítünk, és nagyon élvezem, hogy "kiszámíthatatlan" :)
Nyilván mi még a tanulási szakaszban vagyunk, mégsem az örökös ismétlésen van a hangsúly.
Az első pár alkalommal vittem törölközőt,de nem volt rá szükség, így egyszer otthon is hagytam, mondtam férjemnek, hogy eddig se kellett, minek vigyem.
Hát..hiba volt:D
Úgy megizzasztottál minket,engem azon az edzésen, hogy több ilyen hibát nem vétek,mert kell az a törcsi :)
A hangulat is jó, szeretek végre felnőtt emberek között lenni, az otthoni gyerekezés után kész felüdülés.
Az itthoni DVD-s edzések nekem nem mennek, sajnos nincs annyi akaraterőm, hogy minden egyes nap nekiálljak.
Kell, hogy "rugdosson" valaki előre!"
- Szilvi -
1 2 3 »