https://www.kettlebellveszprem.hu/

Programozóként dolgozok egy multiban, így a napjaim főként a gép előtt üléssel telnek, ráadásul busszal is járok dolgozni. Nem mondanám, hogy túl sokat mozogtam volna az utóbbi időben. Ennek meg is lett az eredménye, bármennyire is igyekeztem mértékkel enni, a korábban leadott kilók azért csak visszajöttek, ill. egy-egy hosszabb munkanap után néha-néha volt egy kis hátfájás is már. A futás, mint sport nem igazán vonz, akárcsak a súlyzók monoton emelgetése, így kapóra jött, mikor Keszei Peti említette, hogy megy Kettlebellre. A neten utánanéztem mi is ez, milyen időpontban van, majd úgy döntöttem teszek vele egy próbát.

Az első edzés sikeresnek bizonyult, egész hétvégén izomlázam volt 😀
Szemmel látható már az eredmény, sokan szóvá is tették. Az alkalmi hátfájások azóta nem jelentkeztek, ill. energikusabbnak is érzem magam.

Amennyire nem szerettem a testnevelés órák jó részét korábban, annyira várom a heti edzéseket. Sok régi ismerősöm meg is lepődik ezen, hogy én egyáltalán edzésre járok, így ezt is pozitív eredményként könyvelem el.
Szerintem mindig változatos feladatokkal készül István, az ember soha nem érzi úgy, hogy ugyanazt csinálja hétről-hétre, a bell-el rengeteg változatos gyakorlatra van lehetőség. Ha valamit rosszul csinálunk, akkor személyesen segít és korrigál.

A távlati terv „természetesen” a fogyás és az erősödés, de emellett az a lényeg, hogy jól át tudjam mozgatni magam az egész napos ülőmunka után!